JOCS DE TAULA I ROL FESTARDEIG 2024

05/07/2024
  • 05/07/2024 19:00h Llibreria L'Argonauta

  • Aquest dissabte 6 de juliol, no et perdis la trobada de jocs de rol i de taula que organitzarem durant l’Open Night del carrer Barcelona!

    La trobada , organitzada amb la col·laboració de l’associació @argonautesdelrol es realitzarà davant de la llibreria,en un espai especialment habilitat per a aquest esdeveniment.
    L´horari serà des de les 19.00 i durant tota la nit, aprofitant l´ambient festiu de l´Open Night.

    Podreu participar en partides de jocs de rol i de taula. Hi haurà diferents taules disponibles amb diferents temàtiques i sistemes de joc. També hi haurà demostracions i explicacions per a aquells que no estiguin familiaritzats amb aquest tipus de jocs. La trobada és oberta a jugadors de tots els nivells d’experiència. Tant se val si ets principiant o tot un expert, trobaràs un joc adequat per a tu.

    Així que no et perdis aquesta oportunitat de submergir-te al fascinant món dels jocs de rol i de taula. T’esperem a l’Open Night del carrer Barcelona! Vine i gaudeix d’una nit plena de diversió i aventura!


cercar...

Etiquetes

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.